Zalando acceptgiro betalen

Nu online bestellen en later pas betalen; dat is natuurlijk ideaal! Zalando biedt je de mogelijkheid jouw bestelling achteraf te betalen, middels een acceptgiro. Je kan je nieuwe kledingcollectie nu bestellen en pas betalen wanneer je de kleding hebt gepast. Dat levert natuurlijk het voordeel op dat je de kleding uitsluitend betaalt wanneer je besluit deze ook daadwerkelijk te houden. Wanneer de kleding niet past, kan je je bestelling retourneren en betaal je helemaal niets. Zo hoef je ook niet te wachten tot jouw betaling vooraf wordt terug betaald als de kleding niet past.

Bij zalando gespreid betalen

Optimaal gemak van de Zalando acceptgiro
Achteraf betalen werkt eigenlijk heel gemakkelijk. Je plaatst jouw bestelling bij Zalando en een acceptgiro wordt je direct toegezonden. Je ontvangt deze in het pakket bij je bestelling. Natuurlijk staat Zalando vooral bekend om de merkkleding die tegen aantrekkelijke prijzen worden aangeboden, maar je kan er ook uitstekend terecht voor onder meer accessoires en woonartikelen. Uiteraard kan je bij iedere bestelling bij Zalando voor een acceptgiro kiezen. Je hebt altijd honderd dagen retourrecht bij Zalando, ook als er met een acceptgiro betaald wordt. Deze twee zaken staan volledig los van elkaar. Heb je de bestelling al betaald via de acceptgiro, maar wil je de bestelling eigenlijk toch niet hebben? Dan kun je het binnen de termijn van honderd dagen dus nog steeds terug sturen. Je krijgt je betaling dan gewoon terug gestort op je bankrekening.

Veilig en betrouwbaar bij Zalando achteraf betalen
Niets is zo betrouwbaar als achteraf betalen. Je betaalt pas wanneer je de bestelling hebt ontvangen, als je deze daadwerkelijk wilt houden en als je hebt gezien dat je daadwerkelijk de kwaliteit hebt gekregen waar je voor gekozen hebt. Er kan dus helemaal niets mis gaan! Bij Zalando achteraf betalen is dan ook een uitstekende optie als je zeker wilt zijn dat je alleen betaalt voor producten die je ook echt wilt hebben. Bij Zalando achteraf betalen betekent eigenlijk dat je betaalt op rekening. Dit wil zeggen dat het bedrag open blijft staan voor de duur van 14 dagen. De Zalando acceptgiro moet dan ook binnen 14 dagen worden voldaan. Het is wel belangrijk dat de factuur op tijd wordt voldaan. Dit heeft namelijk invloed op je volgende bestelling. Wanneer je steeds opnieuw te laat bent met het betalen van je bestelling, dan kan Zalando achteraf betalen voor jou uitsluiten. Je hebt dan natuurlijk wel de mogelijkheid je bestelling middels een andere betaalwijze te betalen. Zo houdt Zalando het betalen met de acceptgiro zowel voor jou als voor hun betrouwbaar.

Wil jij ook nu bestellen en pas betalen als je alles netjes ontvangen en, indien van toepassing, gepast hebt? Dan kun je uitstekend bij Zalando terecht voor een betaling per acceptgiro!