wehkamp gespreid betalen informatie

wehkamp biedt je een zee aan betaalmogelijkheden, waaronder ook diverse opties met betrekking tot achteraf betalen. Zo kun je bij wehkamp met een acceptgiro betalen, zodat je je bestelling pas betaalt als je het al ontvangen hebt, maar bij wehkamp is gespreid betalen ook een uitstekende optie. Hierbij heb je de mogelijkheid je bestelling in meerdere termijnen te betalen en kun je maandelijks een bedrag naar wens overmaken.

Bij wehkamp.nl gespreid betalen

Bij wehkamp gespreid betalen
Als het om grotere aankopen gaat, dan kan niet iedereen dit zomaar even direct betalen. Zeker in deze tijd is het toch wel gewenst dat er mogelijkheden zijn om de aankoop in meerdere termijnen te betalen. wehkamp biedt je deze mogelijkheid ook, in flexibele vorm. Kies je voor wehkamp gespreid betalen, dan kies je voor het afbetalen van het bedrag in je eigen tempo. Afhankelijk van de waarde van je bestelling, wordt er een minimaal bedrag per maand vastgesteld. Dit kan slechts acht euro zijn, maar het kan ook twintig euro zijn. Daarbij wordt er bij wehkamp gespreid betalen precies aangegeven hoeveel maanden je doet over de afbetaling als je voortdurend het minimum bedrag betaalt. Iedere maand ontvang je per mail een rekeningoverzicht en een iDeal-functie. Hiermee kun je direct vanuit je mailbox je maandelijkse betaling doen. Je bent vrij het bedrag aan te passen, maar verplicht het minimum bedrag te betalen. Zo betaal je dus op je eigen tempo en maandelijks zo veel als jij wilt. Met deze manier van betalen krijg je een eigen Balansrekening van wehkamp.

Ineens betalen met de wehkamp acceptgiro
Ook kun je bij wehkamp een acceptgiro vragen voor je bestelling. Je krijgt dan een acceptgiro met je bestelling mee gestuurd. Hierbij betaal je de bestelling ineens, maar dan achteraf. Je hebt veertien dagen de tijd om je bestelling te betalen middels de acceptgiro. Overigens kun je ook bij gespreid betalen kiezen voor een acceptgiro. Dit is makkelijk voor mensen die de mailbox niet regelmatig openen. Je krijgt dan maandelijks een rekeningoverzicht per post, met een bijgesloten wehkamp acceptgiro voor je maandelijkse termijnbetaling. Het bedrag is hierbij opengelaten. Kortom, zowel betaling met acceptgiro als gespreid betalen levert je optimaal betaalgemak op. Vooral bij kleding is achteraf betalen middels een acceptgiro erg prettig. Je kunt de kleding eerst passen en beoordelen. Wil je de kleding niet houden, dan stuur je de bestelling gratis terug. Wil je het wel houden, dan heb je twee weken de tijd om de kleding te betalen. Uiteraard geldt dit ook voor alle andere producten van wehkamp, als elektronica, gezondheidsproducten, woonartikelen en fitnessapparatuur.

Of je nu een grote aankoop wilt doen en in flexibele termijnen wilt betalen, of nu wilt bestellen en pas later af wilt rekenen; je kunt altijd bij wehkamp terecht!