Telefoon op afbetaling kopen

op-afbetaling-telefoon

Ontdek de mogelijkheden

Er zijn talloze handige en interessante mobiele telefoons. De één met een wat duurder abonnement of en de ander is duurder in aanschaf. Maar je wilt wel snel bellen, mailen en sms’en. Dan kun je nu je favoriete mobiele telefoon achteraf betalen of met acceptgiro. Het mobiele toestel is na de bestelling dan al meteen binnen een dag in je handen. Dat is eenvoudig bestellen en betalen. Zo kun je meteen al jouw nieuwste smartphone gebruiken.

Telefoon op afbetaling info
Nu kan er veilig en snel een mobiel worden aangekocht. Bij het afsluiten van een abonnement kan er maandelijks een bedrag worden betaald. Bij een mobiele telefoon op afbetaling werkt dat hetzelfde. Er wordt maandelijks een bedrag afgeschreven. De merken zoals KPN, T-Mobile, Debitel, Orange, Hi, Telfort, Ben, Vodafone en meer telefoonmerken kunnen allemaal nu online besteld worden en dan op afbetaling betaald worden. Men kan men bijna ook elke telefoon op afbetaling kopen zoals van Nokia, LG, HTC, Samsung, Philips, Sony-Ericsson, Motorola of een ander merk. Het is een veilige en een vriendelijke manier van online bestellen. Bestel de telefoon en krijg dan achteraf acceptgiro’s of geef toestemming om in een aantal maandelijkse termijn de telefoon af te betalen. De overige belminuten of de internetbundel wordt apart berekend. De betaling per maandelijkse acceptgiro betekent wel meestal extra kosten van EUR 1.95 maar dat is niet zoveel. Achteraf betalen is wel zo gemakkelijk.

Samsung Galaxy s4
Éen van de meest populaire telefoons van dit moment is de Samsung Galaxy S4. Deze smartphone is het paradepaardje van Samsung. Voordelen van deze telefoon zijn:

1. Super snel
2. Handig in gebruik
3. Mega scherpe camera.

Voor meer informatie en kopen klik je op bovenstaande button (ontdek de mogelijkheden)

Telefoon bestellen met acceptgiro
Een telefoon bestelling met acceptgiro is betaling na ontvangt van de mobiele telefoon. Veel winkels verlangen een betaling alvorens de telefoon wordt geleverd. Daarom is het handig om zonder credit card of bankpas al te kunnen bestellen. Een telefoon bestelling met acceptgiro biedt nieuwe mogelijkheden. Zo kan de acceptgiro via de post bij de bestelling worden bezorgd of digitaal in de mailbox. Zo kan er snel besteld worden. Soms wordt de acceptgiro eerst verstuurd maar meestal wordt de acceptgiro gelijktijdig met de mobiele telefoon geleverd. Wanneer er achteraf betaald hoeft te worden is dat voor veel mensen een prettig gevoel. Dan hebben ze meteen al de mobiele telefoon gebruiken omdat ze bijvoorbeeld geen ander communicatie middel hebben. Er kan meteen gekeken worden of de telefoon naar behoren werkt. Is dit niet het geval, dan kan de telefoon zonder betaling worden teruggestuurd. De retourzending moet wel betaald worden. Wanneer de mobiele telefoon bevalt, dan kan de acceptgiro binnen 14 dagen betaald worden.

Een telefoon bestellen met acceptgiro bestellen is snel en simpel net als de merknaam. De enige voorwaarden zijn dat het factuuradres en het bezorgadres in Nederland moeten zijn.
Een mobiele telefoon snel in huis hebben, zonder rompslomp? Kies dan jouw favoriete mobiele telefoon online en bepaal hoe je wilt betalen. Kies jouw eigen manier van betalen zoals je zelf wilt. Je hoeft niet meer te wachten tot je favoriete Smartphone of Blackberry binnen je budget is. De smartphone kun je nu bestellen en dan kun je binnen vierentwintig uur online zijn, whatsappen, bellen en mailen.