Sony Xperia

Zoals met veel technische hoogstandjes zijn de smartphones en tablets in de Sony Xperia-lijn behoorlijk aan de prijs. Nu krijg je er natuurlijk wat voor terug, maar soms kan het zo zijn dat je niet over voldoende geld beschikt om in eenmaal een Sony Xperia te betalen. In dat geval is kopen op afbetaling een aantrekkelijke optie. Zo kun je meteen al van de Sony Xperia gebruik maken!

Sony Xperia op afbetaling
Ontdek de mogelijkheden

Sony Xperia op afbetaling, de pluspunten
Kopen op afbetalen is een mogelijkheid die door steeds meer online verkopers aangeboden wordt. Het idee is vrij simpel: in plaats van in eenmaal het volledige bedrag over te maken kom je overeen de betaling in termijnen te voldoen. De meest gebruikelijke termijn is een maand, waardoor je dus elke maand slechts een klein deel van het totaalbedrag kwijt bent. Het grootste voordeel is dat je hierdoor meteen over een Sony Xperia telefoon of tablet kunt beschikken die je anders nooit had kunnen betalen. Elke maand een klein bedrag betalen is voor veel mensen immers beter te doen dan in eenmaal een erg groot bedrag.

Een Sony Xperia in termijnen betalen
Hoeveel je precies per termijn betaalt kun je vaak zelf bepalen. Houd je iedere maand flink wat geld over, dan kun je kiezen telkens een relatief groot deel van het totaalbedrag over te maken. Zo kun je de Sony Xperia bijvoorbeeld in een half jaar al aflossen. Heb je minder te besteden dan is dat ook geen probleem. Kies dan voor een langere aflossingsperiode waardoor het maandelijks te betalen bedrag niet meer dan enkele tientjes hoeft te zijn. Bovendien bestaat er altijd wel de mogelijkheid tussentijds meer te betalen dan afgesproken. Handig voor als je bijvoorbeeld volgend jaar wel over meer geld beschikt en versneld wilt aflossen. In termijnen betalen kan zo heel voordelig uitpakken.

Kortom, door een Sony Xperia op afbetaling te kopen beschik je niet alleen meteen over de smartphone of tablet, maar ook hoef je elke maand slechts een klein bedrag over te maken. Ideaal voor als je toch graag bij de tijd blijft maar wel op je uitgaven wilt blijven letten!