Otto gespreid betalen informatie

Bij Otto staan service, trends en inspiratie hoog in het vaandel. Het bedrijf waardeert u als klant en wil u graag een optimale service bieden. Dit reikt veel verder dan het grote aanbod producten en uw bestellingen. Ook op het gebied van betalingen zijn er vele mogelijkheden. Bij Otto kunt u betalen zoals het u het beste uitkomt. U kiest voor een betaling in één keer middels Otto Acceptgiro of in maandelijkse termijnen middels Otto Gespreid Betalen. Voor alle klanten biedt de website ‘Mijn Otto’, uw online persoonlijke pagina. Hier vindt u 24 uur per dag en 7 dagen per week alle gegevens over uw Otto account. Naast de status van uw bestelling vindt u hier ook de actuele status met betrekking tot uw betalingen.

Bij Otto gespreid betalen

 

Otto Gespreid Betalen
U wilt nu nieuwe kleren voor uzelf of het gezin bestellen en in termijnen betalen? Het is mogelijk met Otto Gespreid Betalen. Volledig afgestemd op uw persoonlijke situatie kunt u bij Otto een doorlopend krediet aangaan. U kunt dan in maandelijkse termijnen een vooraf vastgesteld bedrag betalen. Voor deze service worden extra kosten in rekening gebracht, deze worden bij iedere termijn aan het maandbedrag toegevoegd. Otto heeft een zeer handige rekenhulp ontwikkeld waarmee u snel een berekening kunt maken van de hoogte van de extra kosten en het maandelijkse minimale aflossingsbedrag. Uiteraard kunt u er ook voor kiezen versneld of tussentijds af te lossen, hierdoor zullen de maandelijkse kosten lager uitvallen. Otto zal voordat het doorlopend krediet wordt geaccepteerd onderzoek doen naar uw kredietwaardigheid. Het is voor Otto en voor u prettig om vast te kunnen stellen dat de gestelde maandelijkse betalingstermijnen haalbaar zijn en binnen uw budget passen.

Otto Acceptgiro
U kunt ook voor de betalingsmethode Otto Acceptgiro kiezen. Het grote voordeel van Otto Acceptgiro is dat u pas betaalt als u volledig tevreden bent met de bestelling en deze wilt behouden. U kiest voor deze betalingsvorm tijdens het plaatsen van uw bestelling. Bij de levering vindt u de acceptgiro in uw pakket. U betaalt het totale bedrag in één keer, of u betaalt in termijnen. Bij termijnbetaling ontvangt u iedere maand een betalingsoverzicht en een acceptgiro voor het termijnbedrag. Nederlandse banken berekenen per acceptgiro EUR 0,25 cent. Deze kosten ziet u op het betalingsoverzicht.

Nu een nieuwe garderobe aanschaffen en op een later moment betalen? Het is mogelijk bij Otto. Bij Otto kunt u gespreid betalen. U kiest voor het ontvangen van een acceptgiro of een automatische incasso middels Otto Gespreid Betalen. Plaats uw bestelling en kies de betalingsmethode die het beste bij uw situatie past. Voor het beantwoorden van vragen bij het maken van uw keuze verwijzen wij u graag naar de klantenservice van Otto.