Meubels op afbetaling

Lenen is een vorm van sparen. Lenen voor vastgoed is al decennialang een algemeen aanvaarde en ingeburgerde manier om een huis te kopen. Haast niemand heeft immers bij het begin van zijn leven genoeg geld gespaard om zijn eerste huis of flat cash te betalen. En tegen de tijd dat je in theorie genoeg gespaard hebt, is de prijs van huizen weer gestegen. Weinigen staan er echter bij stil dat ditzelfde ook geldt voor het kopen van, bijvoorbeeld, meubels op afbetaling.

Meubels op afbetaling

Ontdek de mogelijkheden
Meubels op afbetaling: u geniet terwijl u betaalt.

Het belangrijkste pluspunt van uw meubels in termijnen betalen is uiteraard dat u dadelijk kan genieten van die comfortabele zetel, ongelooflijk praktische kast of dat nieuwe bed dat u echt wel nodig heeft. Zo wordt het mogelijk om ook die meubels te kopen waar u anders nooit aan toe zou komen. Stel u loopt door de winkelstraat en opeens staat hij voor uw neus: de zitbank van uw leven! Onberispelijk design, prachtige kleur en ongeëvenaard zitcomfort. En dat alles voor slechts 2.500 euro. Eén ‘detail’, u heeft die 2.500 euro niet op dit ogenblik. Dan heeft u drie mogelijkheden. U besluit driftig te beginnen sparen en doet dat ook. Elk maand stopt u 200 euro in een potje en wanneer u eindelijk genoeg bij elkaar hebt gaat u naar de winkel, waar ze uw favoriet niet langer verkopen, of waar hij ondertussen 3.000 kost. In een iets realistischer scenario heeft u al vier maand trouw uw 200 euro gespaard. En dan komen de solden, en u ziet die handtas die u ook echt wel wil hebben……. Wanneer u echter dadelijk uw zitbank koopt bent u zeker dat u het model heeft dat u écht wil en kan u in plaats van een maandelijks een bedrag opzij te zetten uw meubels in termijnen betalen. Zo verdwijnt de verleiding uw reserve toch nog aan andere zaken uit te geven

Meubels op krediet: een kwestie van wederzijds vertrouwen

Natuurlijk koopt u uw meubels niet zomaar overal. U wil een zaak die u kan vertrouwen. U wil zeker zijn van de kwaliteit van uw aankoop en de service die er bij hoort. Op dezelfde manier neemt u ook niet zomaar een krediet. U bekijkt uiteraard of de afbetaling binnen uw mogelijkheden ligt én u bekijkt of de verkoper of kredietverstrekker rekening houdt met uw wensen. Nu hoeft u niet langer rond te kijken en voor al deze zaken vergelijkingen te maken. Wij zorgen in één moeite door voor al uw aankopen van meubels op afbetalingen.