iMac op afbetaling kopen

Apple Imac kopen op afbetaling: Betaal in je eigen tempo!

op-afbetaling-imac
Ontdek de mogelijkheden

Informatie
Een snelle, strak vormgegeven en gebruikersvriendelijke computer is een wens van veel huishoudens. Zie je door de bomen van alle PC’s het bos niet meer, dan is er de imac van Apple. De imac betekende destijds een revolutie voor het personal computer gebruik en vandaag de dag zijn deze machines een goed alternatief op de PC markt.

Gemak in huis met een imac op afbetaling
Het ligt in ieders bereik om met een imac een goede computer in huis te halen. De imac heeft een aantal pre’s boven een PC. Ten eerste ontbreekt een onhandige kast en is de hele computer in het beeldscherm ge├»ntegreerd. Een imac in huis is niet alleen qua vormgeving aangenamer dan een PC, maar scheelt dus ook ruimte. En dat zonder dat het ten koste gaat van het prestatievermogen! De imac is even snel, zo niet sneller dan de meeste PC’s van vergelijkbaar kaliber. Dit komt, omdat Apple alle onderdelen in eigen beheer heeft ontwikkeld. Hierdoor sluiten deze qua werking naadloos op elkaar aan. Hoe anders is dat bij een PC. Vele fabrikanten leveren de verschillende onderdelen, waardoor de kans bestaat dat deze niet optimaal met elkaar samenwerken. Het mooie van een imac op afbetaling is, dat het de mogelijkheid biedt over te stappen naar het Apple platform.

Zekerheid met een imac in termijnen betalen
Zowel een PC als een imac is een relatief kostbare aanschaf. Wanneer je ervoor kiest voor de kwaliteit van een imac te gaan, regel je je betaling duidelijk door een imac in termijnen te betalen. De imac is duurzaam in gebruik, of zoals Apple kenners zeggen: “die machines blijven het gewoon doen”. Met het prestatievermogen van de huidige imac’s kun je voor alle bewerkingen die je doet met de computer nog jaren vooruit. Je kunt hierbij denken aan gewoon internetten en tekst bewerken, maar ook zwaardere bewerkingen met audio, beeld en video is voor de imac geen kunst. De bediening van het besturingssysteem is eenvoudiger dan bij een PC en daardoor overzichtelijker. Heb je eenmaal de omschakeling gemaakt naar een imac, dan is een PC moeizaam complex, met alle submenu’s in submenu’s. Apple’s imac staat voor helderheid en prestatievermogen.

Een computer voor de toekomst
De imac heeft sinds zijn introductie niet voor niets een groot aandeel van de personal computermarkt in handen gekregen. Je zult net als andere imac gebruikers je eigen favoriete voordelen kunnen ontdekken, wanneer je besluit met een imac te gaan werken.