HTC one op afbetaling

Als je toe bent aan een nieuwe smartphone of je bent eigenlijk een beetje uitgekeken op je oude telefoon, dan is de HTC one een keus die niet zal tegenvallen. Als je even krap bij kas zit en je toch liever geen abonnement wil is het mogelijk om een HTC one op afbetaling te kopen. Het slank vormgegeven toestel ziet er niet alleen goed uit, het draait op de laatste HTC sense versie. Dit is de nieuwe HTC shell over het vertrouwde Android besturingssysteem, waardoor je alles wat je al deed met je smartphone kunt blijven doen. Het verschil zit hem in de intuïtievere bediening.
HTC op afbetaling
HTC One op afbetaling

Sterke punten HTC one
Niet alleen vanwege de nieuwste HTC sense versie is de HTC one een goede keus. Als je veel gebruik maakt van je smartphone, heeft het toestel een troef die veel andere toestellen het nakijken geeft: de uitstekende accu. Het is in bench-tests bewezen dat de door HTC ingebouwde accu op de gebruiksvlakken die de batterij flink belasten een stuk beter presteert dan veel andere telefoons. Wel zo handig als je veel van huis bent en niet om de haverklap met de oplader in de weer wilt.

Betalingsgemak
Als je ervoor kiest de HTC one op afbetaling te kopen, hoef je niet in één keer het hele bedrag uit je spaarpot te halen. Hierdoor hou je meer ruimte over om andere dingen te blijven doen. Bovendien is het goed te weten dat je het toestel op deze manier ook kunt verzekeren. Ga je de HTC one in termijnen betalen, dan wordt alles bij de aanschaf zorgvuldig doorgesproken. Op die manier weet je precies waar je aan toe bent. Als je de HTC one op afbetaling koopt, kun je gemakkelijk het bedrag aflossen, haal je een fraaie bovenklasse telefoon in huis en kun je gelijk aan de slag.

Je eigen HTC one
Natuurlijk is net als de meeste smartphones de HTC one naar je smaak te modelleren via de verkrijgbare cases en covers. Ook is het handig te bedenken dat je een stootvast omhulsel op de telefoon kunt zetten, want je weet maar nooit wat er kan gebeuren. Omdat het een bovenklasse toestel is, kan de prijs in eerste instantie afschrikken. Om het toestel toch in huis te kunnen halen zonder gelijk een duur abonnement te nemen, is het goed te weten dat je kunt kiezen de HTC one op afbetaling te kopen.