Fiets op afbetaling

Je budget is niet altijd toereikend om te kopen wat je nodig hebt. Stel dat je fiets wordt gestolen… bijna niemand is daar op berekend. Als je zoon of dochter morgen weer op school moet zijn heb je een probleem. Een andere situatie: je wilt graag een fiets cadeau doen aan je kind, maar het banksaldo werkt niet mee: Gelukkig is het dan mogelijk een fiets op afbetaling te kopen. Zo kun je morgen alweer naar school of je werk zonder dat je bankrekening meteen geplunderd is. En stel je het blije gezicht van je kind voor als je onverwachts toch met die fiets komt die ze zo graag wilde. Een lening afsluiten kan op verschillende manieren. Je kunt een langere looptijd kiezen, zodat de kosten per maand beperkt worden, of snel aflossen en minder rente betalen.

Ontdek de mogelijkheden

Een splinternieuwe fiets op afbetaling

Geniet van je nieuwe fiets zodra je die nodig hebt. Eerst sparen is niet altijd handig, zeker niet als je de fiets nodig hebt voor je werk of opleiding. Als je voor- en nadelen tegen elkaar afweegt kun je tot de conclusie komen dat geld lenen de beste optie is. Een fiets is nu eenmaal onmisbaar voor een moderne leefstijl. Of je nu graag een route aflegt op de mountainbike, of meer houdt van een kalm tochtje langs een vlakke route…
Een fiets is een prima middel om je te ontspannen. Een fiets is ook onmisbaar om je overal te brengen waar je zijn wilt. Kortom, die fiets kun je niet missen. Gelukkig dat je zo’n vervoermiddel ook kunt aanschaffen op afbetaling.

Fiets in termijnen betalen: snel geregeld!

Er zijn verschillende manieren om je fiets in termijnen af te betalen. Een lening zonder bkr-check is een mogelijkheid. Je draagt dan zelf de verantwoordelijkheid voor het tijdig afbetalen van je glanzend nieuwe bike. Er zijn leningen die weinig rente vragen, maar vrij snel afbetaald moeten worden. Je kunt naar je eigen bank gaan voor een lening, maar er zijn meer mogelijkheden. Onafhankelijke kredietverstrekkers bieden soms interessante opties die misschien beter bij jou passen. Hoe dan ook, zorg dat je een betrouwbare partner vindt voor je lening. Het is belangrijk in zee te gaan met een kredietverstrekker die je een vertrouwd gevoel geeft. Vergelijk dus rustig de verschillende opties met elkaar voor je overgaat tot het lenen van geld voor de aanschaf van je nieuwe fiets. Een splinternieuwe fiets in termijnen betaald: Vandaag geregeld, morgen de weg op.